139
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- γάλα φρέσκο 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ξύδι 2 κσ
Ίσως να είναι το ωραιότερο χωριάτικο φύλλο, που μπορούμε να κάνουμε.
Ανοίγει πάρα πολύ εύκολα και έχει σίγουρη επιτυχία, όποια πίτα κι αν φτιάξουμε.
Είναι ιδανικό για τραγανές κρεατόπιτες, κοτόπιτες, κιμαδόπιτες, αλλά και για χορτόπιτες, τυροπιτάκια ή ατομικά σπανακοπιτάκια.
Ανοίγει πάρα πολύ εύκολα και έχει σίγουρη επιτυχία, όποια πίτα κι αν φτιάξουμε.
Είναι ιδανικό για τραγανές κρεατόπιτες, κοτόπιτες, κιμαδόπιτες, αλλά και για χορτόπιτες, τυροπιτάκια ή ατομικά σπανακοπιτάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com