64
Υλικά
- μπέϊκον 150 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κοτόπουλο 1 τμχ
- κονιάκ 0.25 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- θυμάρι 2 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- φρέσκο κρεμμυδάκι 20 τμχ
- κόκκινο κρασί 2 φλ
- αλεύρι 3 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 2 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- πελτές 1 κσ
150 γρ. μπέικον καπνιστό σε κομμάτι 2 -3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γύρω στα 2 κιλά κομμένο σε μερίδες 1/4 φλ. κονιάκ ή αρμανιάκ αλάτι, πίπέρι 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 1 δαφνόφυλλο 20 μικρά ξερά κρεμμυδάκια 2 φλ. ξηρό κόκκινο κρασί 3 κ.σ. αλεύρι 2 φλ. ζωμός κότας 1 σκ. σκόρδο 300 γρ. ασπρομανίταρα 1 κ.σ. πελτέ
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr