110
Υλικά
- χταπόδι 300 γρ
- ντομάτα 190 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 50 γρ
- πράσα 50 γρ
- άνηθος 1 κσ
- αλεύρι σκληρό -
- ελαιόλαδο 50 γρ
- χυμός λεμονιού 10 γρ
- αλάτι 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
300 γρ. χταπόδι πλοκάμι Kallimanis 190 γρ. ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι κρατάμε το πράσινο μέρος ολόκληρο 50 γρ. φρέσκο πράσο κρατάμε το λευκό μέρος ολόκληρο 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος λίγο σκληρό αλεύρι και νερό (για την αλευρόκολλα) 50 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. νερό 10 γρ. χυμός λεμονιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr