58
Υλικά
Υλικά: Ζύμη: 400 γρ αλεύρι για όλες τής χρήσεις 1σφηνάκι ελαιόλαδο 1κουταλάκι τού γλυκού αλάτι Νερό όσο σηκώσει το ζυμάρι. Γέμιση: 350γρ ζαμπόν η παριζα σε φέτες 350γρ τυρί γκουντα σε φέτες Κρέμα: 1ποτήρι γάλα 3ποτήρια νερό 1φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 2αυγά Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Μοσχοκάρυδο 3κουταλιές τής σούπας βούτυρο Σάλτσα κρύα: 2 κουταλιές πελτε 1κουταλιά ελαιόλαδο 1κουταλιά ζάχαρη Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγη ρίγανη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com