98
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 100 γρ
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- καλαμποκέλαιο 15 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 120 γρ
- μαγιά νωπή 15 γρ
- μέλι 0.5 κγ
- ζαμπόν 10 φέτ
- γκούντα 10 φέτ
100 γραμμάρια αλεύρι ολικής 200-250 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 1/2 κ.γ. αλάτι 15 γραμμάρια καλαμποκέλαιο 1 αυγό 120 γραμμάρια γάλα 15 γραμμάρια μαγιά νωπή 1/2 κ.γ. μέλι Για τη γέμιση 10 φέτες ζαμπόν 10 φέτες τυρί γκούντα
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr