116
Υλικά
- χυμός μήλου 500 ml
- μήλα 500 γρ
- μαύρη ζάχαρη 50 γρ
- κανέλα 6 γρ
- ζελατίνη 6 φύλλα
- μήλα 500 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 8 γρ
- μέλι 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζελατίνη 4 φύλλα
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- μέλι 50 γρ
Για το ζελέ 500 ml. χυμό μήλου 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 6 γρ. κανέλα σκόνη 6 φύλλα ζελατίνης Για την κρέμα βαβαρουάζ 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 100 γρ. ζάχαρη 8 γρ. κανέλα 50 γρ. μέλι 500 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική 4 φύλλα ζελατίνης Για τη σος μελιού 200 γρ. κρέμα γάλακτος 50 γρ. μέλι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr