Θεωρώ σημαντικό να ανακαλύπτω τρόπους να αξιοποιούμε τα τρόφιμα που έχουμε στα χέρια μας, παράγοντας προϊόντα από υλικά που πετάμε …
Συνταγές από το www.tastefull.gr
-
www.tastefull.gr
-
Η μαμά μου έφερνε ξινόχοντρο, από τα καλοκαίρια στην Κρήτη και αυτός ήταν η αγαπημένη, κόκκινη, σούπα τραχανά του χειμώνα …
-
Κονσέρβα πατζάρια έχετε αγοράσει ποτέ; ή τα βρασμένα στην πλαστική vacuum συσκευασία; αυτή είναι η απόλυτη ευκολία για να κάνεις …
-
Σπαγγέτι αλα Νόρμα, μια ντίβα στο τραπέζι. Όσοι παραπονιέστε για τις μεγάλες μερίδες των συνταγών, γιατί εσείς μαγειρεύετε για 1 …
-
υτή η μαρμελάδα μου θυμίζει τη φίλη μου, τη Σταυρούλα, που μου είχε φέρει ένα βάζο με την πιο καλοδουλεμένη …
-
Παλαιωμένο cherry brandy 10ετίας Photo G.Detsis Αυτό το σ/κ ήταν αφιερωμένο στα κεράσια ξανά. Πήρα 3,5 κιλά μαύρο κεράσι, από …
-
Ξεκινήστε από το τέλος την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Από τις φωτογραφίες της μελιτζάνας και της πιπεριάς ανοιγμένες στη μέση. …
-
Έχουμε συνηθίσει να το λέμε λικέρ βερύκοκο αλλά συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας εξηγήσω γιατί είναι λάθος η ονομασία. …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η κομπόστα κεράσι είναι μια πολυτελής κομπόστα που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Νομίζω πως μόνο βύσσινο κυκλοφορεί σε γυάλινα βάζα. …
-
Η μαρμελάδα βερύκοκο είναι η βασίλισσα στις κίτρινες μαρμελάδες όπως η μαρμελάδα φράουλα είναι η βασίλισσα στις κόκκινες. Και στις …
-
Λατρεύω τις τεχνικές συντήρησης! photo G.Detsis Η δεύτερη αγαπημένη κονσέρβα εμπορίου στο πατρικό μου σπίτι. Η πρώτη ήταν η κονσέρβα …
-
Γιατί να φτιάξουμε κονσέρβα αρακά; όταν ο κατεψυγμένος είναι διαθέσιμος όλο το χρόνο; Όταν πάψουν αυτές οι ερωτήσεις να έρχονται …
-
Τόνος σε λάδι και νερό, απόλυτα σπιτικός! Με ενθουσίασε αυτή η ανακάλυψη. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί πως θα μπορούσα να …
-
Τώρα που έχουν περάσει αυτές οι εποχές τις αναπολώ με νοσταλγία. Το εύκολο φαγητό που ενθουσίαζε τα παιδιά μου, στο …
-
Απλά υλικά γίνονται ξεχωριστά με την κατάλληλη επεξεργασία. Είχα ένα μισογεμάτο βάζο θυμαρίσιο μέλι που είχε ζαχαρώσει κι ο γιός …
-
…Οι ελιές μου ήταν Μεγαρίτικες μαύρες και τις είχα φτιάξει σαν νερατζοελιές. Θα μπορούσα να βάλω όποια κατηγορία γεύσης ήθελα …
-
Η Σταυριανή, εκτός από τα φαγητά που μαγειρέψαμε παρέα, τη σούπα του γάμου και το χουνκιάρ μπεγιεντί, μου άφησε τις …
-
…Μετά τη μαγειρίτσα, ο καθένας σερβίρεται δύο παϊδάκια, ψητά στη γάστρα. Τα έχω σιγοψήσει από νωρίς, έχω διαχωρίσει το λίπος …
-
Η ρομαντική σούπα του γάμου Την δοκίμασα από τα χέρια της Σταυριανής, μιας Μανιάτισσας που ζεί στην Πόλη τα τελευταία …
-
…Ενα εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γλασάρισμα του τσουρεκιού. Αντί για αραιωμένο κρόκο αυγού που δίνει έντονο χρώμα, βάζουν χτυπημένο ασπράδι …