Σεκέρ Παρέ τέλεια γεύση !!!!!!
mageirikikaisintages.blogspot.com
Βούτυρο 250 γρ μαργαρίνη μαλακή σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπας Ινδική …
Βούτυρο 250 γρ μαργαρίνη μαλακή σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπας Ινδική …
Υλικά Για το σιροπι Ζάχαρη 850 γρ Νερό 1 λίτρο Λεμόνι 2 κουταλιές σούπας από τον χυμό του Για τα …
Τα Σεκέρ Παρέ είναι ένα λαχταριστό αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύ σιροπιαστό γλυκάκι ιδανικό για κέρασμα. Όσο για τους λάτρεις των …
Για να ξεκινήσουμε «γλυκά» την νέα χρονιά, ετοίμασα ένα από τα πιο αγαπημένα μου σιροπιαστά γλυκάκια σε μέγεθος μπουκίτσας, τα …
Οι γιορτές ξεκινούν όπου να’ ναι με πρώτη του Αγίου Δημητρίου. Πάντα αυτή είχα στο μυαλό μου σαν ξεκίνημα των …