Παξιμάδια με φιστίκια Αιγίνης
Είναι πολύ νόστιμα, μυρωδάτα και τραγανά. Δυστυχώς για τα δοντάκια της Χαράς ήταν αρκετά τραγανά κ είπε το παιδί : …
Είναι πολύ νόστιμα, μυρωδάτα και τραγανά. Δυστυχώς για τα δοντάκια της Χαράς ήταν αρκετά τραγανά κ είπε το παιδί : …
Δεν είμαι του κυριακάτικου brunch. Είμαι του κυριακάτικου μεσημεριανού γεύματος. Άλλωστε γιατί παρακαλώ να συγχωνεύσω δυο γεύματα ενώ μπορώ να …
Γιορτινό τσουρέκι με υπέροχα αρώματα για το πρωινό και τον καφέ σας! Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. …
Σήμερα θα σας δείξουμε μια γλυκιά συνταγή στην οποία εκτός από το ανθότυρο αποφάσισα να προσθέσω και ένα τυρί που …
2 φακελάκια ξερή μαγιά 240 γρ. γάλα καρύδας χλιαρό 150 γρ. ζάχαρη 240 γρ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι 120 γρ. λιωμένο …
Εύκολες & γρήγορες φλογέρες σφολιάτας με έξυπνη και οικονομική τεχνική βήμα -βήμα!!! 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας Κρέμα ζαχαροπλαστικής (ή όποια …
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με …
Μήπως ανήκετε σε αυτούς που κατά καιρούς βρίσκονται με ξεχασμένες μπανάνες οι οποίες πρέπει να καταναλωθούν επειγόντως; Αν ναι, συνεχίστε …
Η ινδική εκδοχή των λουκουμάδων. Διαδικασία Σιρόπι:Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό. Οταν το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι και …
Το “βασίλειό” μου για ένα γλυκό! Τέτοιο πράγμα σκεφτόμουν κι’ αισθανόμουν… μετά από επίσκεψη στην γιατρέσα του σκυλιού μας, την …