Εύκολες Μπριζόλες χοιρινές στον φούρνο :
Υλικά 6 χοιρινές μπριζόλες 1/2 φλ. Λάδι 1 φλ. Νερό 1 κ.σ. Ρίγανη 1 κ.σ. Αλάτι 1/2 κ.γ. Πιπέρι 1/2 …
Υλικά 6 χοιρινές μπριζόλες 1/2 φλ. Λάδι 1 φλ. Νερό 1 κ.σ. Ρίγανη 1 κ.σ. Αλάτι 1/2 κ.γ. Πιπέρι 1/2 …
Θρούμπι,μουστάρδα ,λεμόνι και διάφορα πιπέρια κάνουν τις μπριζόλες μας νοστιμότατες!
Υλικά 10 πανσέτες ή 6 μπριζόλες λαιμού 2-3 κ.σ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι πάπρικα καπνιστή ρίγανη ή θυμάρι ελάχιστο σκόρδο σκόνη …
Πολύ γευστικό φαγητό για να το απολαύσετε με την οικογένεια ή με τους φίλους σας. Η μουστάρδα με τη μπύρα …
Μαλακές και νόστιμες μπριζόλες με τη βοήθεια της μουστάρδας και του κρασιού. Με λίγο ρύζι ή πατάτες για συμπλήρωμα είναι …
Τέλειες ζουμερές με μια απλή και εύκολη διαδικασία.
6 χοιρινές μριζόλες Ωριμες ντομάτες Τυρί φέτα Ρίγανη 1 κούπα περίπου Λάδι Αλάτι Πιπέρι
Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών …
Ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία του φαγητό. Είναι ευπαρουσίαστο και για τραπέζια με φίλους επίσης.
Νόστιμο και γρήγορο τηγάνισμα για μπριζόλες. 2 χοιρινές μπριζόλες για τηγάνι αλάτι ρίγανη λεμόνι λάδι
Ένα υπέροχο φαγητό. 4 μπριζόλες χοιρινές λίγο αλάτι- λίγο πιπέρι 1 κγλ πάπρικα 2 κσ λάδι 1 φλ κρασί λευκό …
Υλικά 1 1/2 κιλό χοιρινες μπριζόλες 2/3 της κούπας λάδι 6 μέτριες πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια αλάτι, πιπέρι, θυμάρι …
Οι αγαπημένες μας μπριτζόλες στο φούρνο με έναν διαφορετικό και νόστιμο τρόπο φτιαγμένες.
Χοιρινές μπριζόλες ψητές στη σχάρα περιχύνονται με μια σάλτσα καμωμένη με χυμό μήλου, σκούρα ζάχαρη και τζίντζερ.
Δεν υπάρχει πιο εύκολο φαγητό…. Υλικά 4 μπριζόλες λαιμού χτυπημένες ρύζι μποννετ αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 λεμόνι λίγο λάδι νερό …
Υλικά 2 κιλά αρνί½ κοτόπουλο½ κιλό χοιρινή πασέτα2/3 κούπας λάδι2 κιλά μπριζόλες χοιρινές2 ντομάτες Το χυμό από μισό λεμόνιΑλάτι Ρίγανη …
Υλικά 2 μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο 1 μεγάλη ντομάτα 1κρεμμύδι Λίγο πιπέρι, αλάτι 6 κ.σ. λάδι…
Τσικνοπέμπτη σήμερα, όλο και κάποιο κρεατάκι θα ψήσουμε για το καλό! Το καλύτερο βέβαια είναι να ψήσουμε στα κάρβουνα. Επειδή …
Ε, με το «ψώνιο» που έχω με τις γεύσεις φυσικά καταλάβατε ότι θα σταθώ ιδιαίτερα στο θέμα των κρεατικών. Κι’ …
Σε λιγότερο από μισή ώρα έχετε ένα νόστιμο κύριο πιάτο.