Κρεατόπιτα Ηπείρου
Την κρεατόπιτα αυτή την έμαθα απο την πεθερά μου. Την φτιάχνουν στην Ηγουμενίτσα. Κυρίως χρησιμοποιούν κρέας απο γίδα που γίνετε …
Την κρεατόπιτα αυτή την έμαθα απο την πεθερά μου. Την φτιάχνουν στην Ηγουμενίτσα. Κυρίως χρησιμοποιούν κρέας απο γίδα που γίνετε …
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1½ φλ. πλιγούρι 2 πράσα 2 κρεμμύδια 1/4 φλ. ελαιόλαδο λίγη πάπρικα γλυκιά λίγο μοσχοκάρυδο 1½ …
Υλικά για τη γέμιση: 1/2 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομματάκια λίγη φρέσκια μαντζουράνα 1 φλυτζανάκι του καφέ ρίζι …
Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω.Απο τότε …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Μια πολύ ωραία πίτα, που γίνεται με αρνί ή κατσίκι και την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας την εποχή, που ήξεραν …
Από τη Βίκυ Βαλλάτου ΥΛΙΚΑ Για ταψί 30εκ. x 26εκ. ½ κ. κρέας μοσχαρίσιο 3/4 φλ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό 2 …