Μακεδονίτικη πρασοκιμαδόπιτα στριφτή
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά: ΖΥΜΗ: 1 & 1/2 κούπα χλιαρό νερό, μισό φλιτ καφέ ξίδι, να φλιτ. κανε σπορέλαιο, 1 κουτ. γλ. αλάτι …
Μια παραδοσιακή κιμαδόπιτα με τον τρόπο που την έκανε η γιαγιά μου, απλή, χωρίς πολλά υλικά, μα τόσο νόστιμη και …
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο κιχί 500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 6 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ. …