Πάστα φλώρα
tomyalostofagito.gr
Υλικά: για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30cm: 200γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 150γρ ζάχαρη …
Υλικά: για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30cm: 200γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 150γρ ζάχαρη …
Υλικά συνταγής 2½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο) ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ φλιτζ. ζάχαρη ½ πακέτο (225γρ.) …
Από την Ιωάννα Χαλκούση ,410 γρ. αλεύρι 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ ½ κ.γ. αλάτι 160 γρ. ζάχαρη 115 γρ. Flora …
Η τέλεια πάστα φλώρα του Σ.Παρλιάρου! Όλο σοκολάτα! Υλικά 150 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη …
Τραγανή και νόστιμη, θα σας ενθουσιάσει η γεύση της!!…