Το καταπληκτικό παντεσπάνι της μαμάς
Υλικά 6 αυγά 1 1/4 φλ. ζάχαρη 1 1/4 φλ. αλεύρι 1 μπέικιν πάουντερ
Υλικά 6 αυγά 1 1/4 φλ. ζάχαρη 1 1/4 φλ. αλεύρι 1 μπέικιν πάουντερ
Αν μας ζορίζει ένα πράγμα με την νηστεία αυτό είναι τα γλυκά. Αυτό γιατί ενώ στο φαγητό μπορείς να βρεις …
Το παντεσπάνι είναι ένα απ’ τα πιο βασικά υλικά στη ζαχαροπλαστική αποτελώντας τη βάση στις περισσότερες τούρτες. Συχνά όμως, όλη …
3 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 7 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 10 αβγά 3 βανίλιες ½ lt Arla κρέμα γάλακτος …
Ένα εύκολο παντεσπάνι που δεν χρειάζεται σιρόπιασμα ή κόψιμο με κλωστή. Η συνταγή είναι της Μυρσίνης Λαμπράκη. 6 αυγά (330 …
Στην σημερινή μας ανάρτηση θα σας δείξω ακόμα μια συνταγή για παντεσπάνι. Το παντεσπάνι αυτό διαφέρει από τα συνήθη, καθώς …
Υλικά συνταγής 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι self-raising 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 6 κουταλιές φρούτου κοφτές κακάο 4 1/2 κουταλιές φρούτου νερό …
Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα τζενοβέζε) ή αν θελετε επι το γαλλικοτερον pâte …
Σήμερα θα σας δείξω μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για παντεσπάνι. Είναι αυτή που προτιμώ για τις τούρτες που …