Κοτόπουλο “Chasseur” (με μανιτάρια)
caruso.gr
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
Η πάπια πορτοκάλι είναι στανταράκι στη διεθνή κουζίνα, αλλά μη ξεχνιέστε… πρόκειται για Γαλλική συνταγή και ως τέτοια έχει αυστηρούς …
Η γνωστή συνταγή του μπεκρή μεζέ που γίνεται με λουκάνικο σήμερα μεταμορφώνεται από τα χέρια του άντρα μου σε μπεκρή …
Η σάλτσα POIVRE (πουάβρ ή πιπεράτη) προέρχεται από τη Γαλλία και λέγεται έτσι γιατί το κύριο υλικό είναι το πιπέρι. …
Είναι μια συνταγή πανεύκολη και αρκετά light. Συνδυάστε τη με ρύζι ή πουρέ. Όλοι όσοι την έχουν δοκιμάσει τη θεωρούν …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 16/01/2013, ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ & ΣΑΛΤΣΑ ESPRESSO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ , ΑΛΜΥΡΑ MUFFINS ΜΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ