Ζύμη για ατομικά ψωμάκια
seasonsinajar.blogspot.com
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 1 κουτάκι μπύρα 1 κ.γλ. αλάτι 2 …
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 1 κουτάκι μπύρα 1 κ.γλ. αλάτι 2 …
Μια εξαιρετική συνταγή για το ιταλικό ψωμί τσιαπάτα. Με την εξωτερική τραγανή κρούστα του και το αέρινο εσωτερικό του είναι …
ΥΛΙΚΑ1 κσ ζαχαρη1κσ αλατι1κσ ξυδι λευκο2 ξερες μαγιες φακελακια1 κουπα αλευρι ολικης1 κουπα κιτρινο αλευρι1κσ ελαιολαδο1κουπα χλιαρο νερο…
Το αγαπημένο μας κουλουράκι και πλεκτό! Για τη ζύμη
Ψωμάκια σαν συνοδευτικό σε φαγητά με σάλτσα ή σούπες.
Οι ζύμες με μαγιά θέλουν τον χρόνο τους για να φουσκώσουν και να μας δώσουν αργότερα αφράτο, καλοψημένο ψωμί.