Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
www.dailycious.gr
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Σήμερα μαγειρεύουμε μυδοπίλαφο με κρόκο Κοζάνης, γνωστός και ως Σαφράν. Το σαφράν είναι ένα θαύμα της φύσης, ένα ιδιαίτερο μπαχαρικό …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …