Αλιάδα
www.gastronomos.gr
Υλικά 1½ κιλό πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, βρασμένες με τη φλούδα, για περίπου 40 – 45 λεπτά 10 – 12 …
Η (μάλλον) αυθεντική σκορδαλιά γιατί η πατάτα έχει μπει στην κουζίνα μας σχετικά τελευταία και έχει αντικαταστήσει υλικά που χρησιμοποιούνταν …
Αλιάδα ή αγιάδα ειναι η σκορδαλια που φτιαχνουν στα Επτανησα. Η ονομασια της προερχεται απο την λεξη aglio (άλιο), που …
Παραδοσιακή αλιάδα με πατάτες και ζωμό από μπακαλιάρο. Το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών, όταν επιτρέπεται η …