Πέστο βασιλικού ψιλοκομμένο στο χέρι – απίστευτη γεύση!
Τα μακαρόνια είχαν χαρακτήρα και ένταση στην γεύση ενώ το έτοιμο πέστο τα ισοπεδώνει. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Πιστεύω …
Τα μακαρόνια είχαν χαρακτήρα και ένταση στην γεύση ενώ το έτοιμο πέστο τα ισοπεδώνει. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Πιστεύω …
Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας …
Υλικά – 2 φλ. τσ. φύλλα βασιλικού καθαρισμένα και ψιλοκομμένα με μαχαίρι – ½ φλ. τσ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα ή τυρί …
Για το πέστο βασιλικού στην ποσότητα που βλέπετε μέσα στο βάζο χρειάστηκε ένα αρκετά μεγαλωμένο φυτό βασιλικού που καθημερινά πότιζα …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …
Ο καθένας μπορεί να φέρει το πέστο στα μέτρα του. Λίγο παραπάνω σκόρδο (όχι για μένα, ευχαριστώ), λίγη παραπάνω παρμεζάνα, …
Ο μυρωδάτος βασιλικός σε μια σάλτσα γευστική! Υλικά Βασιλικός φρέσκος – 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σκόρδο – 3 σκελίδες Κουκουνάρι …
Υλικά: 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κουκουνάρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη ή …
Υλικά συνταγής 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 100γρ. αμύγδαλα άσπρα 2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κ.γ. κάπαρη (προαιρετικά) 1 μικρό ματσάκι …