Τούρτα bueno
kouzinoskalismata.blogspot.com
Υλικά: Για το παντεσπάνι: 100 γραμ.ζάχαρη 100 γραμ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο) 3 κ.σ γεμάτες κοσκινισμένο κακάο 1 …
Υλικά: Για το παντεσπάνι: 100 γραμ.ζάχαρη 100 γραμ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο) 3 κ.σ γεμάτες κοσκινισμένο κακάο 1 …
Ο χρόνος που περνά, μας δίνει εμπειρίες που άλλοτε είναι θετικές και άλλοτε αρνητικές. Αυτόν τον καιρό που περνάει, πρέπει …
Γλυκό που παραμένει χρόνια στις προτιμήσεις μας. Ο κορμός περνάει από γενιά σε γενιά, με πολλούς τρόπους και αρκετές παραλλαγές. …
Υλικά 2 μεσαία κουτιά μερέντα 2 κουτιά φυτική σαντιγί 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ Γάλα φρέσκο Κονιάκ
Υλικά 1 παντεσπάνι σοκολάτας 1 φλ. τσαγιού αλεσμένα φουντούκια 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 λίτρο φυτική σαντιγί Κρε τόρρε 400γρ …