Ρετσέλι σύκο στο μέλι και το πετιμέζι
Μια παλιά συνταγή που αντέχει στο άλεσμα του χρόνου.
Μια παλιά συνταγή που αντέχει στο άλεσμα του χρόνου.
Γλυκό σταφύλι φτιάχνουμε κάθε χρόνο με σταφύλι ροζακί και με ρεμπιέ. Το σταφύλι ροζακί είναι μια παλιά επιτραπέζια ποικιλία σταφυλιού …
Η απίθανη γεύση από το γλυκό φιρίκι που με κέρασε η Αφροδίτη που με τη σειρά της βρήκε ΕΔΩ μαζί …
Τα κυριακάτικα γεύματα, οι απρόσμενες επισκέψεις και οι νυχτερινές λιγούρες με αυτό το κέρασμα θα έχουν ξεχωριστή γλύκα. Όσα βάζα …
Υλικά 60 τεμ. Μελιτζανάκι 1 κιλό ζάχαρη καστανή 1 ½ ποτήρι μέλι 3 λεμόνια μέτρια 15 ολόκληρα καρύδια = 60 …
Ένα καταπληκτικό γλυκό κουταλιού, πολύ χορταστικό και ευπαρουσίαστο! Ας το φτιάξουμε τώρα που τα δαμάσκηνα είναι της εποχής. Διαλέγουμε αψέκαστα, …
Η κουζίνα μοσχοβόλησε χειμωνιάτικα αρώματα, μέλι, μοσχοκάρφια και κανέλα! Η διάθεσή μου ανέβηκε στα ύψη, τα ντοματάκια ξεφλουδίστηκαν και χώθηκαν …