Ρεβανί γρήγορο και εύκολο
Ρεβανί θα φτιάξουμε σήμερα και όχι “ραβανί”, το γνωστό λαχταριστό σιροπιαστό με την μοναδική ιδιότητα να είναι συγχρόνως και ένα …
Ρεβανί θα φτιάξουμε σήμερα και όχι “ραβανί”, το γνωστό λαχταριστό σιροπιαστό με την μοναδική ιδιότητα να είναι συγχρόνως και ένα …
Τα Σεκέρ Παρέ είναι ένα λαχταριστό αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύ σιροπιαστό γλυκάκι ιδανικό για κέρασμα. Όσο για τους λάτρεις των …
5 αβγά 1 φλ. ζάχαρη 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες ½ φλ. αλεύρι 1 φλ. σπορέλαιο 1,5 …
Σκέφτηκα να αποχαιρετήσουμε το 2013 με ένα γλυκάκι:Ανάλαφρο, γευστικότατο, όσο πρέπει γλυκό και μυρωδάτο, ένα γλυκό που θα σταθεί επάξια στο …
Καιρό τώρα ψάχνω να βρω την “σωστή” συνταγή για Ρεβανί, όχι όποιο – όποιο ρεβανί αλλά αυτό από την Βέροια! …
Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε αυτό το παραδοσιακό γλυκό ταψιού . Το Ρεβανί ή Ραβανί της Βέροιας είναι φημισμένο …
Αφράτο και γευστικό,το πιο ωραίο γλυκό με ινδοκάρυδο που έχω δοκιμάσει…
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 …
τα ροξακια συνήθως είναι με κακάο και καρύδι αλλα εγώ θέλησα να κάνω μια αλλαγή και να αντικαταστήσω το κακάο …
Είναι συνταγή που μου έχει δώσει η Μαριάνθη για γλυκό σάμαλι που έφτιαχνε (και απολαμβάναμε εμείς) η θεία της Τασούλα. …
Υλικά 1 ποτήρι λάδι (ελαιόλαδο ή σπορέλαιο) 1 ποτήρι γάλα (χλιαρό) 2 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 μπέικιν πάουντερ (το …
Ο δικός μου τρόπος για να φτιάξετε τα καλύτερα κουρκουμπίνια που δοκιμάσατε ποτέ!! Υλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκάσπορέλαιο …
Για τα ροξάκια 250γρ. ή 1 κούπα γάλα 220γρ. ή 1 κούπα σπορέλαιο 20γρ. νωπή μαγιά ή …
Υλικά 250 γρ. σπορέλαιο 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4 αυγά 1/2 κ.γ μαστίχα τριμμένη 350γρ. σιμιγδάλι ψιλό …