Σοκολατένιο κέικ πειρασμός !
ΥΛΙΚΑ: 160 γρ μαργαρίνη 4 αυγά, 200 γρ. ζάχαρη, 1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ (170 γρ) ,. 3 κ .γ …
ΥΛΙΚΑ: 160 γρ μαργαρίνη 4 αυγά, 200 γρ. ζάχαρη, 1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ (170 γρ) ,. 3 κ .γ …
Το εν λόγω γλυκό, είναι πραγματικά πολύ εύκολο και μπορεί να διατηρηθεί για τουλάχιστον μια εβδομάδα (ή και παραπάνω) στο …
2 μέτρια αβγά 10 γρ. φύλλα ζελατίνης 4 κ.γ. σκόνη καφέ εσπρέσσο στιγμής 500 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 500 …
Υπέροχο, δροσερό, με πλούσια γεύση, σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε τον συνδυασμό του καφέ με την σοκολάτα! Η τραγανή σοκολάτα …
Υλικά για το παγωτό μόκα: 1) 5 αυγά μέτρια κατά προτίμηση βιολογικά 2) 10 γραμμάρια στιγμιαίος …
Ένα απολαυστικό γλυκό που βασίστηκε στη συνταγή ενός απλού γλυκού τύπου μωσαϊκό ή κορμός και εξελίχτηκε σε ένα απίθανο γλυκό …
Ένα κεκάκι είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Σαν κέρασμα, σαν συνοδευτικό για τα ροφήματά μας, ακόμα και σαν ένα δωράκι φτιαγμένο με …
Την συνταγή για την μους μόκα μου την έδωσε η φίλη Ελένη , που την είχε φτιάξει σε μορφή τούρτας- …
Υλικά 450 γρ. Μακεδόνικο Χαλβά 400 γρ. σαβουαγιάρ (περίπου) 8 κρόκους και 3 ασπράδια 1/2 ποτήρι (του νερού) ρούμι ή …
Τα περιφημα μπισκοτα του Πράτο, πιο γνωστα και ως καντούτσι ή καντουτσίνι (cantucci, cantuccini), τα εχουμε ξαναδει εδω, στην κλασσικη …
1½ φλ. τσαγιού βραστό νερό 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ 3 κ.σ. ρούμι 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ 1 κουτί Morfat Creamy …
Από την Ιωάννα Σταμούλου…