Σπανακόρυζο
Το κατεψυγμένο σπανάκι το αφήνουμε να ξεπαγώσει και δε ρίχνουμε πολύ νερό όπως κάνουμε στο φρέσκο.
Το κατεψυγμένο σπανάκι το αφήνουμε να ξεπαγώσει και δε ρίχνουμε πολύ νερό όπως κάνουμε στο φρέσκο.
Μυδοπίλαφο με μύδια κελυφωτά και ψίχα Νηστίσιμα, θαλασσινά, με ιδιαίτερη γεύση και σε διπλή εμφάνιση. Με κέλυφος και χωρίς.
Υλικά: 500 γραμ. λάχανο χοντροκομμένα 3 καρότα σε κύβους 200 γραμ. κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένα 1 πράσο σε ροδέλες …
Γρήγορο,εύκολο και νηστίσιμο φαγητό! Μια συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη !
Υλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό τρυφερά κολοκυθάκια ή ένα μεγάλο κολοκούι (κυπριακό είδος μεγάλου κολοκυθιού) κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, …
115 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ 800 ΓΡ. ΦΡΕΣΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ …
Για το πιλάφι 2 -1/2 φλ. ρύζι νυχάκι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπιτικό ζωμό λαχανικών 5 φλ. …
Υλικά: 1 κιλό σπανάκι 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα 200 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτα 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 κούπα ρύζι νυχάκι 1/2 …
Υλικά συνταγής 4-5 πράσα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες 2 καρότα …