Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου
Αυτή η συνταγή για Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου είναι πραγματικά μοναδική και αν τη δοκιμάσετε θα ανακαλύψετε πόσο ελαφριά και …
Αυτή η συνταγή για Croque Madame με Μπεσαμέλ Αμυγδάλου είναι πραγματικά μοναδική και αν τη δοκιμάσετε θα ανακαλύψετε πόσο ελαφριά και …
Το γκρατέν Ντοφινουά (gratin Dauphinois) είναι μια παραδοσιακή συνταγή της ορεινής περιοχής της Ντοφίν στη Νοτιοανατολική Γαλλία, για πατάτες ψητές …
ΥΛΙΚΑ 3 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. αλεύρι 1 1/4 φλιτζάνι γάλα πλήρες 2 κρόκοι αυγού ή 1 ολόκληρο αυγό. 80 …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 250 γρ. φέτα – 250 γρ. γραβιέρα – 250 γρ. κασέρι – 250 …
Υλικά (για 2 άτομα) 200 γραμμάρια τυρί emmental τριμμένο 200 γραμμάρια γραβιέρα (πικάντικη) τριμμένη 150 ml λευκό κρασί ξηρό 30 …
Πιάτο με Μεξικάνικη καταγωγή.Quesadillas (κεσαδίγιας) είναι πίτες τορτίγιας, είτε αλευριού είτε καλαμποκιού, που κλείνουν μέσα τους γέμιση με βασικό υλικό …
Οι περισσότεροι λατρεύουν την φέτα, υπάρχουν όμως και οι φανατικοί της πολέμιοι, που δεν θέλουν ούτε να τη δουν να …
Μια εύκολη και γρήγορη τυρόπιττα με πολλές παραλλαγές που πάντα με βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε είδους τραπέζωμα! 1 συσκευασία σφολιάτας …
Κάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το …
Το croque monsieur είναι ένα τέλειο πιάτο για μεσημεριανό ή brunch μαζί με μια πράσινη σαλάτα στο πλάι, αν και …