πιτσούνια με παντζάρια από καλό βόλι
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Έμπνευση απ’ το εθνικό street food και η καλύτερη εκτέλεση. Πικάντικα τρυφερά και ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε γιαούρτι με …
1 κοτόπουλο γύρω στα 1.700 γρ. αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάτα 1/2 φλ. χυμό φρέσκου λεμονιού 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54” 24/01/2013, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ, ΠΙΤΣΑ ΠΡΕΤΖΕΛ – ΚΟΥΛΟΥΡΙ
Υλικά: 1 κιλό στήθος γαλοπούλας 1 φλιτζανάκι του καφέ ξύδι 1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι 2 ξερά μέτρια κρεμμύδια …
Από τον Chef Γιάννη Γραμμένο Ημερομηνία προβολής 21/12/12 – ΥΛΙΚΑ 1 κοτόπουλο ρολό Ifantis 4 κ.σ. πετιμέζι 2 κ.σ. σπόρους …
Υλικά 1 κοτόπουλο ολόκληρο με την πέτσα 1 ολόκληρο πορτοκάλι 1 μήλο ολόκληρο 2 λεμόνια Λίγο χοντρό αλάτι 4 κ.σ. …
Από τον Chef Σάκη Τζανέτo 4 μερίδες κοτόπουλο