Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα αγαπημένο και νοστιμότατο πιάτο που μας έρχεται από την Πόλη ή τη Σμύρνη. Ξαναθύμισε ή έμαθε στην ηπειρωτική Ελλάδα …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Υλικά Ουρά μοσχαρίσια 1 ή 2 (ανάλογα τις μερίδες) Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες Λευκό κρασί …
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …