Γιουβαρλάκια Κοκκινιστά (Σούπα)
Τα αγαπημένα γιουβαρλάκια σε αυτήν την εκτέλεση ετοιμάζονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο (Γιουβαρλάκια Κλασικά) αλλά σε ζωμό από φρέσκιες …
Τα αγαπημένα γιουβαρλάκια σε αυτήν την εκτέλεση ετοιμάζονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο (Γιουβαρλάκια Κλασικά) αλλά σε ζωμό από φρέσκιες …
Ένα αγαπημένο και νοστιμότατο πιάτο που μας έρχεται από την Πόλη ή τη Σμύρνη. Ξαναθύμισε ή έμαθε στην ηπειρωτική Ελλάδα …
Κεφτεδάκια με πικάντικη σάλτσα από ΆνναΚατηγορία: Κρεατικά Προετοιμασία: 20-30 λεπτάΜαγείρεμα: 15-30 λεπτά …
Ακόμα και τώρα για τους περισσότερους τα Κεφτεδάκια αποτελούν ένα νοστιμότατο πιάτο ή ένα λαχταριστό μεζεδάκι μέσα στις καλοκαιρινές ποικιλίες …
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό …
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Yλικά Κιμά μοσχαρίσιο – 1 κιλό περίπου Ρύζι καρολίνα – 2 φλυτζάνια του καφέ Κρεμμύδι ξερό – 1 Λεμόνια – …
Υλικά 250 γρ. κιμά χοιρινό 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φλ. του καφέ ρύζι γλασέ ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ½ …
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια τυλιχτά σαν πιτάκια.Υλικά 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 250 γρ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 1 αυγό …
Υλικά συνταγής Για τα κεμπάπ: 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.γ. κόκκινο …