Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Υλικά Ψαρονέφρι 500 γρ Μανιτάρια Portobello 4-5 τεμ Κρεμμύδι 1τεμ μέτριο Σκόρδο 2 σκελίδες Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Υλικά Μοσχάρι 2 1/2 κιλά Κολοκυθάκια 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Φασολάκια 10 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Καρότα 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια …
Υλικά Ουρά μοσχαρίσια 1 ή 2 (ανάλογα τις μερίδες) Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες Λευκό κρασί …
Υλικά γ ια 6 άτομα -1200 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες περίπου 1,5 εκατοστών -150 ml ελαιόλαδο -1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι καθαρισμένο και τριμμένο -600 ml μηλίτης, εναλλακτικά βάζουμε λευκό κρασί γλυκό και ξηρό μισό-μισό -1 …
Υλικά 5 – 6 κιλά αρνί (κατά προτίμηση γάλακτος, από σπάλα και μπούτι), κομμένο σε μερίδες 20 σκελίδες σκόρδου (ή …
Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα από λεμόνι, βούτυρο και λευκό κρασί.