ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE
Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος …
Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος …
Διαλύουμε την μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το …
Η ζύμη Brioche τείνει να είναι βαριά, καθώς είναι μια εμπλουτισμένη ζύμη. Έτσι έχουμε μια εμπλουτισμένη ζύμη με υπέροχη γεύση, …
Υλικά: 1000 γρ αλεύρι γ 500 γρ ξηρή μαγιά ζάχαρη 100 γρ ηλιέλαιο 2 αβγά μπέικιν πάουντερ κοφτό αλάτι 1 …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Ξηρή μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ 2 φακελάκια Ζάχαρη 1 …
Θα έχετε ίσως καταλάβει, ότι μιαν αδυναμία στα διάφορα burgers την έχουμε στο σπίτι μας.Κατά καιρούς φτιάχνω διάφορα burgers, που …
ΑΦΡΑΤΗ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑΕξαιρετικα αφρατη ημιγλυκη κουλουρα, με αλμυρη γεμιση απο μπεϊκον, καπνιστη γαλοπουλα και γκουντα. Παρασκευαζεται ευκολα και τρωγεται … …
Σήμερα, σας βρήκα μια καταπληκτική συνταγή για ψωμάκι από το γαλλικό AZ Cuisine και μάλιστα με λίγες θερμίδες. Βέβαια, έβαλα …