Τάρτα με αγκινάρες, ανθότυρο και μπλε τυρί
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Έχω πειραματιστεί με διαφορετικές ζύμες για τη βάση τους, αλλά τις περισσότερες τις φτιάχνω με μια ζύμη χωρίς βούτυρο, στη …
Μια τάρτα που μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα, συνοδευτικό σε ένα τραπέζι ακόμη και συνοδευτικό και μόνο για ένα ποτήρι κρασί …
Αυτό που κάνει την σημερινή πίτα ξεχωριστή, είναι η ζύμη της.Εξαιρετικά αφράτη μιας και χρησιμοποιούμε μαγιά στα υλικά της, αλλά …
Αυτή εδώ την είδα σε ένα περιοδικό Αγγλικό και πάλι αλλά εγώ κράτησα μόνο την ιδέα υλικών και την έφτιαξα …
Τα ρεβυθοπιτάκια αυτά, είναι συνταγή της πολύ καλής μου φίλης, της Πηνελόπης. Γίνονται πολύ νόστιμα, είναι εύκολα στην παρασκευή τους …
Τα υλικά για ταψί με διάμετρο 30εκ. Για το φύλλο * 2 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 1φλιτζάνια αλεύρι μαλακό 1κουτ γλυκού …
Υλικά για μια ταρτιέρα διαμέτρου 28 εκατ. Για τη ζύμη 100γρ ανθότυρο 1 αυγό 2 κουτ σούπας ελαιόλαδο 150 γρ …
Πριν δυο χρόνια έφερα από το ταξίδι μας ένα μικρό βιβλίο για πίτες και τάρτες. Το είχα ξεφυλλίσει πολλές φορές …