Σπιτικά κουλούρια Θεσσαλονίκης
Υλικά – 750 γρ. αλεύρι μαλακό – 450 ml χλιαρό νερό – 20 γρ. ξερή μαγιά – 70 γρ. ζάχαρη …
Υλικά – 750 γρ. αλεύρι μαλακό – 450 ml χλιαρό νερό – 20 γρ. ξερή μαγιά – 70 γρ. ζάχαρη …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Το ψωμί του Χριστού, ή αλλιώς Σταυρόψωμο όπως λέγεται, είναι ένα γλυκό ψωμί, που οι νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή, …
300 γρ. αλεύρι μαλακό 200 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 300 ml χλιαρό νερό 9 γρ. ξερή μαγιά 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
Ευωδιαστή, τραγανή και υπέροχη!!!Στο μπολ του μίξερ ανακατεύουμε τα αλεύρια, το αλάτι, την ζάχαρη, την μαγιά και το ταχίνι.Σκεπάζουμε το μπολ …
Συνταγή και βασικές αρχές για κάθε είδος ζύμης κουλουριών και πίτσας.
Το κολατσιό για το σχολείο, που θα ζητάνε τα παιδιά σας! Αλλά και για τους μεγάλους, σκέτος πειρασμός είναι.Μπορείτε αφού …
Το ιδανικό κολατσιό για το σχολείο, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας! Μπορείτε αφού το ψήσετε, να προσθέσετε και μια …