Μακεδονίτικη πρασοκιμαδόπιτα στριφτή
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Η πίτα φυσικά μπορεί να γίνει και για τον υπόλοιπο χρόνο!
Υλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο 3 κουτ. σούπας ξύδι 350 ml χλιαρό …
Πρωτοχρονιάτικη Πίτα σε σχήμα στεφανιού Για τη γέμιση 3 κ.σ. βούτυρο ½ φλ. κίτρινη κολοκύθα τριμμένη 1 πράσο (μόνο το …
5 μεγάλες πατάτες 2 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak ½ φλ. γάλα ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο ½ κιλό κιμά …
Μια νοστιμότατη και ασυνήθιστη πατατόπιτα.
Υλικά 1 αυγό 350 ml γάλα 3 κ.σ. αλεύρι 120 γρ. τυρί κεφαλοτύρι τριμμένο 350 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι …
Οι αγαπημένες μου πίτες είναι η πρασόπιτα και η κιμαδόπιτα. Ειδικά όταν αυτές οι δυο γεύσεις συνδυάζονται, δίνουν το τέλειο …