Στριφτή πίτα με μοτσαρέλα!
Υλικά Για την ζύμη 400 ml. Γάλα 3 αυγά 6 κ.σ. λάδι 5 κ.σ. γιαούρτι 2 φακελάκια μαγιά 2 κ.γ.
Υλικά Για την ζύμη 400 ml. Γάλα 3 αυγά 6 κ.σ. λάδι 5 κ.σ. γιαούρτι 2 φακελάκια μαγιά 2 κ.γ.
ΥΛΙΚΑ για το φύλλο 1/2 κιλό αλεύρι 1 κτγ αλάτι 2 κτΣ ξύδι 1 κούπα νερό χλιαρό 1/3 της κούπας …
Υλικά για ταψί 27χ16 εκ.: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. ελαιόλαδο ή μισό μισό με αραβοσιτέλαιο 2 …
Μια πολύ εμφανίσιμη πίτα με δύο διαφορετικές γεμίσεις με σφολιάτα ή σπιτικό ζυμαράκι.
Τι σας έχω σήμερα, τι σας έχω;;; Είναι όμορφη, είναι χρωματιστή, είναι πεντανόστιμη, ελαφριά, υγιεινή, εντυπωσιακή,…Θα βάλω τελεία κάπου εδώ …
Αποτελεί το παραδοσιακό φαγητό του δρόμου, τόσο στην πόλη του Λέτσε, όσο και σε όλη την επαρχία του Σαλέντο, έχει …
Την ντοματόπιτα την είχα ακουστά, και όταν την είδα φτιαγμένη απο τα χεράκια της Ξανθής (εδω) πραγματικά την λιμπίστηκα! Απ΄οτι …
Όμως, ποιο είναι το κατάλληλο φαγητό για να μαγειρέψεις μια ανάποδη μέρα; Μα τι άλλο εκτός από μια ανάποδη τάρτα! …