ΒΟΔΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
1 κιλό βοδινό ουρά λίγο αλεύρι 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 700 γρ. ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα 2 …
1 κιλό βοδινό ουρά λίγο αλεύρι 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 700 γρ. ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα 2 …
Ένα ξεχασμένο πιάτο, από την εποχή που οι γιαγιάδες μας προσπαθούσαν να φτιάχνουν, με απλά υλικά, νόστιμα, πολύ θρεπτικά, αλλά …
1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 …
Πρόκειται για ένα γρήγορο πιάτο, το οποίο βασίζεται στο γνωστό βοδινό Στρογγανόφ. Τα μανιτάρια είναι νόστιμη προσθήκη στη σάλτσα, αν …
Υλιικά 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 4 σκελίδες σκόρδο 3 ντομάτες 15 γρ. αλεύρι 20 ml. ντοματοπελτέ 1/2 …
Νοστιμότατα σουηδικά κεφτεδάκια με βελούδινη σάλτσα από κρέμα γάλακτος!! Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 250 γρ. κιμά χοιρινό, 1/2 φλ.τσ. …
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …