ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ // MELANZANE AL CIOCCOLATO
Μελιτζάνες με σοκολάτα ή παρμιτζάνα με σοκολάτα, ένα ασυνήθιστο γλυκάκι από την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής του Αμάλφι αλλά και …
Μελιτζάνες με σοκολάτα ή παρμιτζάνα με σοκολάτα, ένα ασυνήθιστο γλυκάκι από την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής του Αμάλφι αλλά και …
Στην Μάντοβα υπάρχει το παραδοσιακό πιάτο τους, τορτελίνι με κολοκύθα. Με ξέρετε δε θέλω και πολύ, έμενε να βρω τα …
Το bonèt παρασκευάζεται με την λογική της κρέμας καραμελέ, πολύ διαδεδομένης στην ευρωπαϊκη κουζίνα, αλλά είναι εμπλουτισμένο με υλικά που …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. κοσκινισμένο Αυγά 6 τεμ. χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια Βούτυρο 3 …
Το όνομα τους σημαίνει “μπισκότα του Σεπτέμβρη” και σίγουρα το όφειλαν στο γεγονός ότι περιείχαν μαρμελάδα σύκο, μία μικρή ανάμνηση …
Αυτήν την φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα …