Μελιτζάνες με σοκολάτα ή παρμιτζάνα με σοκολάτα, ένα ασυνήθιστο γλυκάκι από την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής του Αμάλφι αλλά και …
Συνταγές με αμαρέτι
-
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
-
Στην Μάντοβα υπάρχει το παραδοσιακό πιάτο τους, τορτελίνι με κολοκύθα. Με ξέρετε δε θέλω και πολύ, έμενε να βρω τα …
-
Μια μηλόπιτα της … ανακυκλωσης, αφού προέκυψε απο την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν κάποια μηλαράκια που … βαρέθηκαν να περιμένουν μέσα …
-
Πανέυκολη και γρήγορη συνταγή. Σας προτείνω να δοκιμάσετε και την απλή κρέμα Σύλαμπαμπ σερβιρισμένη σε ποτήρι κρασιού, αλλά και την …
-
Αυτή η συνταγή ήταν προγραμματισμένη ως επιδόρπιο στο φετεινό πασχαλινό τραπέζι…Ομως μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα προγραμματίζουμε, …
-
Το bonèt παρασκευάζεται με την λογική της κρέμας καραμελέ, πολύ διαδεδομένης στην ευρωπαϊκη κουζίνα, αλλά είναι εμπλουτισμένο με υλικά που …
-
Έχει μια τραγανή, βουτυρένια ζύμη που περιβάλλει τη ζουμερή γέμιση με γλυκόξινα μήλα με μια υπενθύμιση της κανέλας και την …
-
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΤην κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. κοσκινισμένο Αυγά 6 τεμ. χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια Βούτυρο 3 …
-
ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑΕνα γευστικο επιδορπιο που μας ερχεται απο το Πιεμοντε (περιοχη του Τορινο). Οπως εχω πει επανειλημμενα, στις παραδοσιακες ιταλικες …
-
Το όνομα τους σημαίνει “μπισκότα του Σεπτέμβρη” και σίγουρα το όφειλαν στο γεγονός ότι περιείχαν μαρμελάδα σύκο, μία μικρή ανάμνηση …
-
Το παγωτό κρέμα φιορεντίνα δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φτιάξουμε και στο σπίτι, και σας εγγυώμαι ότι όποιος το …
-
Αυτήν την φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα …