ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΜΜΩΝΙΑΣ
Τα αγαπημένα πασχαλινά κουλουράκια όλων, μικρών και μεγάλων! Φτιάξτε τα και θα μοσχοβολήσει ο τόπος!
Τα αγαπημένα πασχαλινά κουλουράκια όλων, μικρών και μεγάλων! Φτιάξτε τα και θα μοσχοβολήσει ο τόπος!
Από καιρό ήθελα να φτιάξω κουλουράκια με αμύγδαλο, σαν αυτά που αγόραζα από τον φούρνο της γειτονιάς μου! Κι επειδή …
Υλικά 12 αυγά 4 ποτήρια ζάχαρη 4 κουταλιές του γλυκού αμμωνία 20 κουταλιές της σούπας βούτυρο φυτίνη 1 κούπα γάλα …
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. μινερβίνη με φρέσκο βούτυρο 450-500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική ή καστανή 7 αυγά 2 κ.γλ. …
Υλικά: 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα γάλα 2 αυγά Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού (από ένα μεγάλο λεμόνι …
Πεντανόστιμα και αφράτα κουλουράκια με διακριτικό άρωμα και γεύση λεμονιού. Ιδανικά για να συνοδεύσουν τον καφέ, το γάλα ή το …
Κουλουράκια μυρωδάτα και πολύ αφράτα. Θυμίζουν εκείνα τα κουλουράκια που πηγαινόφερναν οι νοικοκυρές στους φούρνους πριν κάμποσα χρόνια , και …
Μια Γιαννιώτικη συνταγή για εύκολα και νόστιμα Πασχαλινά κουλούρια! Αμμωνία – 50 γρ Ζάχαρη – 500 γρ Βανίλιες – 2 …
Πάσχα χωρίς πασχαλινά κουλουράκια γίνεται;; Δεν γίνεται!! Γι’ αυτό κι εγώ σας ετοίμασα πασχαλινά κουλουράκια νόστιμα και αρωματικά. Η συνταγή …
Συνταγή: Chef Χρήστος Λάμπρου Υλικά 350 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 330 γρ. ζάχαρη 50 γρ. …
Φανταστικά κουλουράκια, τραγανα κι αρωματικά!
Για να απολαμβάνουμε τα χειμωνιάτικα ροφήματα! Αυτή την εποχή είναι τα εσπεριδοειδή στις δόξες τους. Τα χρώματά και τα αρώματά …
Με το όνομα της φίλης μου βάφτισα αυτά τα μυρωδάτα κουλουράκια της!
Υλικά : 1/2 κ. φυτίνη 1 κ. ζάχαρη 12 αυγά 2 ποτήρια γάλα 2 φακελάκια αμμωνία 1 μπέικιν πάουντερ ξύσμα …
Κουλουράκια για το Πάσχα και όχι μόνο, φτιάξτε τα σαν συνοδευτικό για το καφεδάκι σας , μια συνταγή τριών γενεών …
Υλικά! κιλό αλεύρι μαλακό5 αυγά250 γρ. ζάχαρη250 γρ. βούτυροξύσμα 2 λεμονιών2 κουταλιές αμμωνία1 φλ. καφέ κονιάκ1 φακελάκι baking powder1 αυγό …
Τα κουλουράκια που φτιάχνουμε το Πάσχα είναι μία παράδοση που διατηρούμε ακόμη στις μέρες μας. Έχει σημασία λοιπόν να κρατάμε …