Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Το ογκραντέν αυτό εκτός του ότι είναι πανεύκολο, έχει μέσα το λατρεμένο μου καπνιστό μετσοβόνε. Το τυρί που με το …
Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό. Μμμούρλια. Υλικά Για το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 …