Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
150 γρ. μπέικον καπνιστό σε κομμάτι 2 -3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γύρω στα 2 κιλά κομμένο …
Μια απ’ τις τελευταίες μικρές επεμβάσεις-αποκάλυψη ήταν το καβουρντισμένο κουκουνάρι που μπλέκεται με το σπανάκι και προσθέτει πολύ σε γεύση …