Τα πιο νόστιμα κρουασάν, με άρωμα Γαλλίας!
Τα κρουασάν, σήμα κατατεθέν της Γαλλίας τρώγονται κυρίως το πρωί αλλά και σε όποια άλλη ώρα της ημέρας επιθυμεί ο …
Τα κρουασάν, σήμα κατατεθέν της Γαλλίας τρώγονται κυρίως το πρωί αλλά και σε όποια άλλη ώρα της ημέρας επιθυμεί ο …
Λίγα μυστικά ακόμα το μέγεθος για τα κρουασάν που δινω στη συνταγή ειναι το μικρο. αν θελετε μπορείτε να πλάσετε …
Υλικά Για την ζύμη: 640 γρ. αλεύρι 160 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη 3 αυγά Ξύσμα πορτοκαλιού Ελάχιστο αλάτι Λίγη …
Ισως τα πιο ευκολα και ξεκουραστα κρουασαν που μπορειτε να φτιαξετε ειτε γλυκα ειτε αλμυρα, με την βοηθεια του αρτοπαρασκευαστη …
Τα κρούασαν αυτά ειναι υπέροχα! Τα έφαγα για πρώτη φορά σε μια φίλη μου Βελγίδα τουρκικής καταγωγής, που τα συνόδεψε …
Υλικά Για την ζύμη: 640 γρ. αλεύρι 160 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη 3 αυγά Ξύσμα πορτοκαλιού Ελάχιστο αλάτι Λίγη …
Υπέροχα δίχρωμα κρουασάν με γέμιση μαρμελάδα και με ότι γεύση αγαπάει ο καθένας μας.
Τα κρουασάν αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα κρουασάν σφολιάτας που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Είναι απλά γλυκά κρουασάν ζύμης, …
Αφράτα, μαλακά κρουασάν φτιαγμένα με μία ιδιαίτερη ζύμη με ρικότα. Η ρικότα (ricotta) δεν είναι ακριβώς τυρί, όπως συνηθίζουμε να …