Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
Υπέροχο Panettone χωρίς καθόλου κόπο… αρκεί να υπάρχει στην κουζίνα μας αρτοπαρασκευαστής!
Υπέροχο Panettone χωρίς καθόλου κόπο… αρκεί να υπάρχει στην κουζίνα μας αρτοπαρασκευαστής!
Όπως θα δείτε πιο κάτω πάλι με ζυμαράκια εμείς θα ασχοληθούμε… με τι άλλο θα καταπιανόμασταν άλλωστε. Θα κάνουμε τσουρεκάκια …
Πασχαλινά τσουρέκια χωρίς ζύμωμα με την εύκολη και απλή διαδικασία του “sleep bread” της Focaccia.Αυτή η διαδικασία της ζύμωσης έχει …
Το ψωμί, το βούτυρο, ζάχαρη και η κανέλα! Κάθε φορά που γεύεσαι ή μυρίζεις ένα απο αυτά τα υλικά, δεν …
Αφράτα και αρωματικά ρολάκια πορτοκαλιού. Έχουν κάποιες ώρες αναμονή αλλά αξίζουν τον κόπο. 1/4 φλ. χλιαρό νερό 1 κ. σούπας …
Αφράτα ρολλάκια με κρέμα αμυγδάλου.
Υπέροχα δίχρωμα κρουασάν με γέμιση μαρμελάδα και με ότι γεύση αγαπάει ο καθένας μας.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!! Ποιός είπε ότι τα τσουρεκάκια είναι μόνον για το Πάσχα;;; Στο σπίτι μας τα …
Λουκουμάδες της μπουμπούς Σπέσιαλ λουκουμάδες με αυγά, άρωμα βανίλιας και καταγωγή μικρασιατική. θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις …
Ένα γιορτινό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα από την κουζίνα της Τσεχίας, εντυπωσιακό στην εμφάνιση, καθώς 3 πλεξούδες ζύμης …