Μηλοπιτάκια με σφολιάτα
Ένα εύκολο γλυκάκι για πρωινό αλλά και απογευματινό καφεδάκι. Η διαδικασία παρασκευής του σχετικά εύκολη. Η μόνη αν μπορούσα να …
Ένα εύκολο γλυκάκι για πρωινό αλλά και απογευματινό καφεδάκι. Η διαδικασία παρασκευής του σχετικά εύκολη. Η μόνη αν μπορούσα να …
Μια ωραία ιδέα τώρα το καλοκαίρι όχι μόνο για πρωινό αλλά και για ένα νόστιμο επιδόρπιο. Εγώ να πω την …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 210γρ. αλεύρι ντίνκελ τύπου 630 210γρ. αλεύρι ντίνκελ ολικής αλέσεως 80γρ. αλεύρι βολβών κίτρινης κύπερης …
Πήρα τη ζύμη από Το τσουρέκι της μαμάς μου – το πιο τρυφερό ♥ και την προσάρμοσα για να …
Υλικά Για την ζύμη 50 γρ νωπή μαγιά η 2 φακελάκια ξερή 125 γρ χλιαρό βούτυρο 4 αυγά 1 κούπα …
Kαταπληκτικές δίπλες παραδοσιακές από Καλαμάτα !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΕΣ !!
Η ξανθιά κρητική σταφίδα αξίζει πέρα για πέρα το ΠΓΕ και την αναβάθμισή της! Τα σημερινά σταφιδόψωμα είναι της …
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …
3 μήλα τραγανά και ομοιόμορφα Για το χυλό … αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις, όσο πάρει 2 κουταλιές της σούπας …
Υλικά15 κρόκοι αυγών1 φλιτζ. του καφέ λικέρ λευκόαλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει η ζύμη σφιχτή300 γραμμ., μέλι1 φλιτζ. τσαγιού …
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Τα ωραιότερα μηλοπιτάκια που έχω φάει ποτέ. Εκείνο που με εξέπληξε είναι η τραγανή ζύμη σαν σφολιάτα. Που σίγουρα θα …