Ρολο μηλου-κανελας-φουντουκιου με γλασο τυριου
Γλυκό που μας έρχεται από Αμερική με την υπερβολή των υλικών που χαρακτηρίζει την κουλτούρα των γλυκών τους! Το έφερα …
Γλυκό που μας έρχεται από Αμερική με την υπερβολή των υλικών που χαρακτηρίζει την κουλτούρα των γλυκών τους! Το έφερα …
Καλή Χρονιά φίλοι μας, υγεία και ευτυχία σε εσάς και όλους όσους αγαπάτε…
Τα κρουασανάκια με μαρμελάδα ή πραλίνα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια εύκολη συνταγή για …
Υλικά 200 γρ φουντούκια τριμμένα 250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ σοκολάτα γάλακτος 200 γρ βούτυρο 4 αυγά 200 γρ …
Η παρακάτω συνταγή, λοιπόν, βασίζεται στη ζύμη για τα ρολά κανέλας μόνο που όταν την τυλίξετε σε ρολό αντί να …
Υλικά Για τη ζύμη – 1 κ.γ. ζάχαρη – ½ κ.γ. αλάτι – 1 ποτήρι φρέσκο γάλα – 60 γρ. …
Υλικά για δύο τσουρέκια : 200 γρμ. γάλα 70 γρμ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι 4 αυγά 240 γρμ. ζάχαρη 1 κουτ. …
ΥΛΙΚΑ 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπεικιν 25 γρ. ζάχαρη … 50 γρ. φουντούκια, αλεσμένα στο …
Η σημερινή συνταγή είναι εβραϊκή και φτιάχνεται κυρίως για τον εορτασμό της Χάνουκα από τους Εβραίους, με γέμιση είτε κάποια …
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …
Υλικά Γάλα 1 ποτήρι νερού χλιαρό Μαγιά νωπή 50 γρ Ζάχαρη 3 κουταλιές σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ …
Το καλύτερο πρωινό για μεγάλους και παιδιά. Ωραίο και ως απογευματινό σνακ. Ποιος μας εμποδίζει, όμως, να το φάμε και …
Υπέροχο γιορτινό σοκολατένιο ψωμάκι για της ημέρες των γιορτών που ‘ερχονται, όπου η οικογένεια είναι μαζεμένη και παίρνουμε μαζί το …
Τελεια γλυκα παξιμαδακια που ταιριαζουν απολυτα με τον καφε μας,με λιγα και απλα υλικα που υπαρχουν στην κουζινα μας.Δοκιμαστε τα!!! ΥΛΙΚΑ …
Από τον Pastry Chef Μάνο Παπαχρήστο ,500 γρ. αλεύρι σκληρό 180 γρ. γάλα 15 γρ. μαγιά νωπή 2 αβγά 55 …
Αυτά τα παξιμαδάκια τα έφτιαξα τα χριστούγεννα και τα τρώγαμε με τον απογευματινό μας καφέ.
Ενα ωραίο ψωμάκι που τρώγετε με νουτελα, υπέροχο με το πρωινό καφέ αλλά και τον απογευματινό καφέ μας.
Η Λεμονιά Βασιλειάδη από τη Ρόδο φτιάχνει ένα γλυκό καλτσόνε, γεμιστό με μερέντα. Υλικά Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι …