ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8-9 ατομικά μπολάκια) 800 ml ( 4 φλ. τσ. ) κρύο γάλα 1+ …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8-9 ατομικά μπολάκια) 800 ml ( 4 φλ. τσ. ) κρύο γάλα 1+ …
Είναι ένα ελαφρύ και εύκολο γλυκό ψυγείου. 1 λίτρο γάλα 2 αυγά 6 κουτ. σούπας κάστερ πάουντερ 1 κουτ. γλυκού …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία πολύ απλή συνταγή, με βάση την ρικότα και με άρωμα και γεύση προτοκάλι, που είναι …
Υλικά 150 γρ. σοκολάτα με περίπου 70% κακάο 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια …
Το kodrit kadir είναι ένα ιδιαίτερο φλαν, ή αν θέλετε ψητή κρέμα, συνδυασμένο με παντεσπάνι. Ακόμη ένα “μαγικό γλυκό”, καθώς …
2 μέτρια αβγά 10 γρ. φύλλα ζελατίνης 4 κ.γ. σκόνη καφέ εσπρέσσο στιγμής 500 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 500 …
Σπιτική μερέντα σούπερ της μαμάς μου. 1 ζαχαρούχο 1 πακέτο μαργαρίνη 4 αυγά άχνη όσο για να γίνει υγρό μείγμα …
Υλικά:4 μερίδες 4 αυγά 1/4 λιτρ. γάλα 5 φύλλα ζελατίνη 75 γρμ. ζάχαρη 1 γεμάτη κουτ. σούπας κακάο 50 γρμ. …
Ανάλογα για ποια χρήση τη θέλουμε, μπορούμε να την φτιάξουμε μόνο με γάλα (αντικαταστούμε την κρέμα με γάλα), ή αλλάζοντας …
Μερέντα όπως την έκαναν οι μαμάδες μας…
Υλικά: Γάλα – 1 κιλό ζεστό Ζάχαρη – 200 γρ Κακάο – 40 γρ Αυγά – 4 (μόνο τους κρόκους) …
Εξαιρετικά φίνο και ευπαρουσίαστο γλυκό είναι το ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα χειμωνιάτικο δείπνο.