Πάστες Σοκολατίνα !!!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:230 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ30 γραμμάρια κακάο150 γραμμάρια ζάχαρη70 γραμμάρια βούτυρο2 βανιλιεςλίγο αλάτι1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού6 αυγάΠροθερμαινουμε τον φούρνο στους …
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:230 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ30 γραμμάρια κακάο150 γραμμάρια ζάχαρη70 γραμμάρια βούτυρο2 βανιλιεςλίγο αλάτι1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού6 αυγάΠροθερμαινουμε τον φούρνο στους …
Ενας κορμος με τα ολα του,ενας κορμος που διαφερει απο ολους τους αλλους!!! Η πεντανοστιμη γεμιση κανει την διαφορα. Ενας …
Ενας κορμος με τα ολα του,ενας κορμος που διαφερει απο ολους τους αλλους!!! Η πεντανοστιμη γεμιση κανει την διαφορα. Ενας …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Παντεσπάνι σοκολατίνας με ινδοκάρυδο! Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε την τέλεια τούρτα σοκολάτας! Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από μία …
Μια εύκολη, νόστιμη και πολύ ωραία τούρτα της Αλεξίας Αλεξιάδου με κάποιες αλλαγές που έκανα! 1 φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει …
Μια εύκολη ,νόστιμη και πολύ ωραία τούρτα της Αλεξίας Αλεξιάδου !!
Υλικά για το μεγάλο ταψί νο 30-35 η 2 φόρμες των 22 εκατοστών συν μια φόρμα ψηλή των 17 εκατοστών …
Μια πεντανοστιμη τουρτα με αφρατο κεικ σοκολατας,και μια ιδιαιτερη, πεντανοστιμη γεμιση. Δοκιμαστε την!!!
Υλικά: 80 γρ. βούτυρο 150 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 125γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 βανίλια 20γρ. κακάο 100γρ. …
Δύο σοκολατένιες τροφαντές στρώσεις παντεσπάνι, ανάμεσά τους ολόλευκη πλούσια κρέμα μασκαρπόνε και για επικάλυψη λαχταριστή γκανάζ μαύρης σοκολάτας. Θεϊκό επιδόρπιο …
Σοκολάτα και καφές τα βρήκαν. Μοιράσαν το πεδίο σε στρώσεις, “πάρε εσύ την κρέμα, παίρνω εγώ το γλάσο”, ακούστηκε πως …
Για όσους δεν γνωρίζετε τις χιονούλες να σας πω πως είναι παστάκια με κρέμα και πασπαλισμένα με ινδοκάρυδο που τα …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Ζάχαρη 1 ποτήρι Αυγά 4 Κακάο 3 κουταλιές σούπας κοσκινισμένο …
Για το παντεσπάνι 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 3/4 ποτήρι νερού κοσκινισμένο Αυγά 2 Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 2 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 ποτήρι νερού Βανίλια …
Υλικά Για την κρέμα Σαγκουίνια 500 γρ τον χυμό τους Καλαμποκάλευρο 100 γρ Ζάχαρη 280 γρ Βούτυρο 120 γρ Λικέρ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Φαρίνα κόκκινη 1 1/2 ποτήρι νερού …