Τούρτα Καραμέλας !!!
Η Ωραιότερη γευστική Τούρτα Καραμέλας! ΣΥΝΤΑΓΉ:. 4 αυγά,. 1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη,. 1 ποτήρι γάλα,. μισό ποτήρι λάδι ελαφρύ,. …
Η Ωραιότερη γευστική Τούρτα Καραμέλας! ΣΥΝΤΑΓΉ:. 4 αυγά,. 1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη,. 1 ποτήρι γάλα,. μισό ποτήρι λάδι ελαφρύ,. …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 …
Άλλο ένα αγαπημένο τσιζκέικ για σας!
Υλικά Κέικ 6 αυγά 6 κουταλιές σούπας ζάχαρη 4κουταλιές σούπας κακάο 6 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
Και ποιος δεν έχει δοκιμάσει τα σοκολατάκια ραφαέλο έστω και μία φορά? Αυτή η υπέροχη σοκολάτα συνηθίζεται να φτιάχνεται σε …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 …
Υλικά • 3 αβγά μεσαίου μεγέθους, • 1 μεγάλο φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, • 1 μεγάλο φλιτζάνι τσαγιού ζεστό γάλα, • …
Μια υπέροχη τούρτα σε γεύση και εμφάνιση! Για το κέικ θελουμε 3 αυγα μέτρια 150 γρ Ζαχαρη 1 βανιλια 125 …
Σοκολατένιες μπουκίτσες με αφράτο κέικ, που σίγουρα θα λατρέψετε!!!Μια πολύ απλή και εύκολη ιδέα!Ένα γλυκάκι ιδανικό για να κεράσουμε στην …
Υλικά για την κρέμα Nutella 250 γραμ. παγωμένη κρέμα Morfat, 250 γραμ. κρεμώδες τυρί (με χαμηλά λιπαρά) 200 γραμ. κρέμα …
Αγαπημένη και αυτή η παραλλαγή του γερμανικού αυτού γλυκού, Käsekuchen. Για το κέικ θέλουμε 2 αυγα αν ειναι μικρα βάλτε …
Μια υπέροχη τούρτα ή κέικ σε στρώσεις με κεράσια και σοκολάτα! Για την βάση θελουμε 2 βαζα κεράσια κομπόστα Καλα …
Πολύ εμφανίσιμο δίχρωμο ρολό φράουλας. Για το παντεσπάνι: 80 γρ. φαρινάπ, 30 γρ. άχνη, 60 ml γάλα, 40 …
Αυτή η συνταγή είναι μια υπέροχη και πάνω από όλα νηστίσιμη τούρτα! Τη συνταγή την πήρα από την φίλη μου …
Όπως πάντα πρόκειται για ένα ελαφρύ αλλά νόστιμο γλυκό .Ελαφρύ, αφράτο με λίγα αυγά ,ελαιόλαδο, και αρκετό γάλα.Ότι πιο απλό, …
Διπλά σοκολατένια, διπλά και τριπλά αμαρτωλή λιχουδιά.Παρά την πολλή σοκολάτα και το κακάο οι γεύσεις και η υφή της αφήνουν …
Ένα υπέροχο δροσερό γλυκάκι προερχόμενο απ την Αραβία. Άλλο ένα μαγικό γλυκάκι τόσο στην παρασκευή του όσο και στη γεύση …