Η τέλεια Τιραμισού (Italian tiramisu)
ΥΛΙΚΑ -Γιά την κρέμα- 250gr μασκαρπόνε 300ml κρέμα γάλακτος 50ml εσπρέσσο δυνατό 1 κουταλιά μαυροδάφνη (της σούπας) 4 κουταλιές ζάχαρη …
ΥΛΙΚΑ -Γιά την κρέμα- 250gr μασκαρπόνε 300ml κρέμα γάλακτος 50ml εσπρέσσο δυνατό 1 κουταλιά μαυροδάφνη (της σούπας) 4 κουταλιές ζάχαρη …
Υλικά συνταγής 2 πακέτα σφολιατίνια (σαβαγιάρ) για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 300γρ. ζάχαρη 7 κ.σ. αλεύρι (200γρ.) 1 κ.σ. …
Υλικά Για το γλάσο 1/4 κούπας βούτυρο 1/3 κούπας καστανή ζάχαρη 2/3 κούπας γάλα εβαπορέ 1+1/2 κούπα άχνη ζάχαρη 2 …
Καλή απόλαυση!!! Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια …
Μια ωραιότατη τούρτα, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με παντεσπάνι αντί για σαβαγιάρ. Όποιο τρόπο και να διαλέξουμε, το …
Από τον Σταύρο Πεχλιβανίδη ,250 γρ. τυρί μασκαρπόνε 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.σ. άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες 200 γρ. …