Τάρτες ατομικές με πορτοκαλένια κρέμα & πορτοκάλι
www.sintagespareas.gr
75 γρ. Βιτάμ λιωμένο 40 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ …
75 γρ. Βιτάμ λιωμένο 40 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ …
Τα κεράσια βρόσκονται στην καλύτερη εποχή τους και αποτελούν το βασικό συστατικό μας για μια αφράτη πίτα! Για τη ζύμη …
250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ούζο 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. …