Πάβλοβα (Πειραγμένη)
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Η ιδέα της παρακάτω συνταγής μού ήρθε όταν μου έφεραν φρεσκοκομμένα λεμόνια από κήπο. Το γλάσο ταιριάζει απόλυτα με την …
Ένα καλοκαιρινό γλυκό με χειμωνιάτικες πινελιές…
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη 4-5 κ.σ. λικέρ τριαντάφυλλο ½ ξύσμα πορτοκαλιού 200 …
RUMTOPF : ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει “κατσαρόλα με ρούμι”. Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος …
Η pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) είναι βουτυρένια και τραγανή σαν μπισκότο, ίσως λίγο παραπάνω μπισκοτένια από την τυπική …
Υλικά 350 γρ. σπιτική ζύμη σφολιάτας ή 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας 1 μικρό αβγό, ελαφρά χτυπημένο με ένα πιρούνι 2 …